Læs seneste nyheder på vores blog her.

Bliv SurfaPartner

Som SurfaPartner får du mange fordele, her er blot nogle:

  • Mulighed for at skille dig ud i lokalområdet med en SurfaPartner-certificering

  • Uddannelse inden for overfladebehandling som eksempelvis afrensning, imprægnering og selvrensende overflader

  • Et kursus i overfladebehandling samt årligt årsmøde med test, videreuddannelse og socialt sammenhold

  • Et stærkt samarbejde, hvor vi hjælper dig med markedsføring, eksempelvis udarbejdelse af hjemmeside m.m.

  • Konsulenthjælp til projektskabelse og salg i dit lokaleområde

  • Fastprisaftale på varekøb


Send os en mail her eller ring på +45 22 73 15 08
surfapartnerz

Om Konceptet


Surfa By Treetops har indgået en samhandelsaftale med Stark, på vores kemiprodukter.

Gennem dette samarbejde har vi skabt et eksklusivt håndværkerbrand for loyale håndværkere, der handler i Stark. Surfa By Treetops ønsker 1 eller max. 2 SurfaPartnere i hver Starkforretning alt efter byens størrelse, osv.

Dette gøres for at sikre, at vi kan skabe opgaver til disse håndværkere, og at vi får nogle udførende håndværkere landsdækkende.

Disse håndværkere indgår i et tæt samarbejde med os, hvor vi hjælper med uddannelse i vores produkter samt lokal markedsføring. Det kan eksempelvis være en ny hjemmeside eller andet markedsføringsmateriale, som kan styrke virksomheden lokalt. Herudover sørger vi for at lave en fastprisaftale gennem Stark, som kommer disse håndværkere til gode.

Vores konsulenter, der arbejder i marken, vil fremover henvise til disse håndværkere og derfor løbende sende dem opgaver. Det kan eksempelvis være drifts- og vedligeholdelsesaftaler med boligselskaber eller større og mindre opgaver ,som gavner den enkelte håndværker.

Surfa By Treetops vil årligt samle disse SurfaPartnere og informere om nye tiltag, produktudvikling, test og lytte til efterspørgsler fra markedet for fælles at skabe et brand og et stærkt marked/sammenhold.Udtalelse fra SurfaPartner

Jeg har gennem mit samarbejde som SurfaPartner draget stor nytte af den ekspertise og knowhow, som Surfa By Treetops tilbyder gennem deres partnerprogram.

Ved hjælp af uddannelsesforløbet er jeg blevet introduceret til korrekt brug af deres produkter, og hvis jeg har spørgsmål, er de altid hurtige til svare, og hjælper mig gerne med test.

Jeg synes, samarbejdet fungerer rigtigt godt, og jeg har blandt andet fået hjælp til lokal markedsføring. Derudover er Surfa By Treetops gode til at henvise kunder fra lokalområdet og endda Tyskland til mig.

Bjarne Falkenskov, BBF Montage/Stopalger.dk - Certificeret SurfaPartner