Læs seneste nyheder på vores blog her.

Salgs- og leveringsbetingelser

Surfa ApS tilbyder handel via webshoppen www.surfa.dk.


Ved onlinehandel hos Surfa.dk er det en betingelse, at du som bruger accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser. Herefter er både Surfa.dk og du som kunde, bundet af disse betingelser. Betingelserne er i fuld overensstemmelse med dansk lovgivning for internethandel.

Ved online handel hos Surfa.dk accepterer du automatisk følgende betingelser:

Levering
Surfa leverer inden for 1-3 hverdage.
Bemærk dog, at der i enkelte tilfælde er forsinkelser hos leverandører eller at der under udsalg/kampagner, kan forekomme længere leveringstid.

Vi sender bestillingerne med GLS. Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage ekstra levringstid.

Fragtpriser
Fragtpriser, som er angivet på siden, gælder til alle destinationer i Danmark.

Forsendelse i Danmark
GLS:
90,00 DDK inkl. moms - uanset størrelse.

Levering til erhvervsadresse
90,00 DDK inkl. moms
Husk at angive firmaets navn.


Betaling
Betaling sker ved udsendelse af faktura umiddelbart efter gennemførelse af ordren. Betaling kan ikke ske direkte fra webshoppen.

Alle priser på www.surfa.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Fortrydelses- og returret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. e-mail eller via kontaktformular på sitet.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.
Fra at du har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til at sende pakken retur til os.
Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du udfylde retursedlen, som er at finde i din pakke og vedlægge den sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at returnere.
Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller at nægte at modtage den. For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal varens/produktets stand være ubrugt.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto.
Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales senest inden der er gået 14 dage fra at du har meddelt, at du ønsker at returnere varen.
Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne.
Bemærk! Vi tilbagebetaler kun pr. bankkonto, så husk at angiv det reg. nr. samt konto. nr., hvor beløbet skal tilbagebetales til.

Send varen retur til:
Surfa ApS
H.C. Ørsteds Vej 12, Taulov
7000 Fredericia

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.
Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Reklamationer
Alle varer er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet (Du skal altså klage så snart fejl eller mangel ved varen opstår). Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbagebetalt eller få et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ved varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ved anden skadevoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær derfor opmærksom på dette, inden du reklamerer. Ved reklamation, fejl og mangler, kan du kontakte os via info@surfa.dk


Reklamationer sendes til
Surfa ApS – H.C. Ørsteds Vej 12, Taulov, 7000 Fredericia

Ved reklamationer bedes du oplyse hvad problemet er, gerne så detaljeret som muligt. Du bedes vedlægge dette på skrift sammen med varen eller e-maile dette på forhånd til info@surfa.dk

Udsolgte varer
Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os info@surfa.dk

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Ved køb hos Surfa.dk accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og du har modtaget en bekræftelse herom.
Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Personlige oplysninger/sikkerhed
For at du som kunde kan indgå en aftale med Surfa.dk har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Surfa.dk og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.