Læs seneste nyheder på vores blog her.

Klimapris ’14

Klimapris

SurfaProducts er nomineret til Byggeriets Klimapris. Det er vi stolte af!


SurfaShield C er nomineret til Byggeriets Klimapris. Prisen gives til en klimaløsning/-teknologi, der kan dokumentere en markant nedsættelse af CO2-udslip ved anvendelse af produktet eller løsningen. Og/eller en dokumenteret markant nedsættelse af CO2-udslip ved fremstillingen af produktet.

Prisen kan også tildeles virksomheder, der yder en dokumenteret klimaindsats og/eller har iværksat en klimastrategi.

SurfaProducts står bag fotokatalyseproduktet SurfaShield C, der er en mælkehvid væske, som påføres murværk, beton, tegl, puds/vandskuring,
sokkel og lignende, for at skabe en selvrensende overflade (fotokatalyse).

Miljøvenlig teknologi skaber selvrensende overflader

Fotokatalyse er hemmeligheden bag SurfaShield C..

Fotokatalyse har nemlig vist sig brugbar som en miljøvenlig teknologi til at skabe rene overflader og kan bruges på overflader, der ønskes selvrensende.

SurfaShield C omdanner den påførte overflade til at være selvrensende og antibakteriel. Det sker ved hjælp af solens lys. SurfaShield C danner oxygen og hydroxyl radikaler. Det vil sige, at bakterier, støv, alger, og lugt (urin) nedbrydes til uorganiske stoffer.

SurfaShield C tilbyder dokumenteret nedbrydning af VOC (farlige flygtige stoffer), som findes i luften - f.eks. bilos og NOx, der udledes fra bilers udstødning.

SurfaShield C´s årlige eliminering af NOx pr. m2 er 0,0207 kg, svarende til en bil, der kører 48 km årligt. Det svarer til den NOx-eliminering, som 0,13 dansk træ kan præstere på ét år.

Prisen uddeles af Byggeri´14 Branchens Fagmesse og uddeles på messen i Messe C, Fredericia.

Messen afholdes fra den 25. til den 28. februar 2014.

Produktet findes i 1-4-10-30 l.
Visualisering: Fotosyntese VS Fotokatalyse - “Hvordan virker det?”

Fotokatalyse_herregaardssten

Du kan læse mere om SurfaShield C her.