Læs seneste nyheder på vores blog her.

Blankpoleret marmor/granitfliser – lys eller mørk overflade

DeSalin-T
DeSalin T
SurfaPore-M
SurfaPore M
SaVon
SaVon Sæbe
Blankpoleret underlag kræver produkter, der ikke indeholder syre. Disse underlag kan med fordel imprægneres, da de som oftest er meget åbne i overfladen. Mange tror, at en poleret flise er den mest vandafvisende og ikke sugende overflade, der findes. Men det er ofte her, de tager fejl. Polerede overflader suger og er ofte sværere at rengøre. Det skyldes, at olie og andre typer væsker lægger sig under poleringen. Derfor er det en rigtig god ide at imprægnere denne type fliser.

  • Påfør DeSalin T væsken ufortyndet på underlaget med en rulle, svamp eller lavtrykssprøjte.

  • Lad væsken virke i 5-10 min. Vask efter med en svamp og varmt, rent vand

  • Underlaget skal være helt tørt inden påbegyndelse af imprægnering.

  • Påfør SurfaPore M med en tør, ren svamp og brug rigelige mængder. Lad væsken ligge i 5-10 min (den må ikke tørre ind på flisen). Tør overskydende imprægnering af med en tør bomuldsklud og polér evt. med lidt SurfaPore M på kluden de steder, hvor flisen virker tør, for at undgå imprægneringsrester på de polerede overflader.

  • Vent max 5 timer og gentag imprægneringsprocessen, hvis der ønskes et særlig godt resultat.

Til daglig rengøring anbefaler vi SaVon Sæbe. Denne sæbe har en unik evne til at gennemtrænge skidt og snavs. Desuden efterlader produktet ingen hinde på underlaget.
 
SaVon Sæbe blandes i forholdet 0,2 dl til 8 l vand. Ønskes en kraftigere dosis, er der intet i vejen for dette. Vi anbefaler dog blot, at der vaskes efter med rent vand.