Læs seneste nyheder på vores blog her.

Farveforstærker/lakbehandling til beton, granit, marmor og porcelænsfliser (diffusionstæt)

SurfaPaint
SurfaPaint Topsealer
SaVon
SaVon Sæbe
Ønskes en vand- og olietæt overflade med en silkemat/halvblank glans, er SurfaPaint Top Sealer det perfekte valg.

I modsætning til SurfaPore produkterne er SurfaPaint ikke en imprægnering, men en lakbehandling af underlaget og beton sealer.

Surfa Paint Top Sealer, laver et ”wet look” på overfladen, hvilket gør underlaget mørkere. Den unikke sammensætning af en nanoakryl emotion gør, at produktet ikke gulner, og, at vedhæftningen til selv meget glatte underlag er fantastisk god.

Montage:
Underlaget støvsuges, og det sikres, at der ikke ligger skidt på underlaget. Herefter påføres SurfaPaint Top Sealer med rulle eller pensel. Lag nr. 2 kan påføres våd i våd. Ønskes blankere overflade, kan endnu et lag påføres.

SurfaPaint Top Sealer findes på vandbasis (skal påføres over 2 gange), men også på oliebasis (kan påføres af en gang) Dog er oliebasisproduktet hovedsageligt tilegnet industri.

Til daglig rengøring anbefaler vi SaVon Sæbe. Dette produkt har en unik evne til at gennemtrænge skidt og snavs. Desuden efterlader det ingen hinde på underlaget.

SaVon Sæbe blandes i forholdet 0,2 dl til 8 l vand. Ønskes en kraftigere dosis, er der intet i vejen for dette. Vi anbefaler dog blot, at der vaskes efter med rent vand.