Læs seneste nyheder på vores blog her.
Unknown-3
VISION

Surfa by Treetops er den absolut mest nytænkende, dokumenterende og serviceorienterede kemi-, rense- og imprægneringsvirksomhed, over for alle målgrupper B2B, gør det selv-folk, rådgivere, ejendomsselskaber/ boligforeninger og offentlig instanser.

MISSION

Vores mål er at blive en førende leverandør af miljørigtige pleje- og imprægneringprodukter.
Vi sikrer succes til alle målgrupper via kompetence, know-how, hjælp til opstart, vejledning, interaktiv dialog og Danmarks bedste kundeservice.

VÆRDIER

Via vedholdenhed, forståelse og engagement skaber vi sammen løsninger, der bibringer os viden til at klare morgendagens udfordringer. Med en grøn profil vil vi arbejde for bedre miljø og skabe opmærksomhed om energirigtige løsninger, der skaber velvære for alle, og vækst i et grønnere Danmark.

Surfa ApS

Hos Surfa tror vi på at kvalitet betaler sig. Derfor tilbyder vi en bred palette af løsninger til førsteklasses overfladebehandling samt rense- og rengøringsløsninger.

SurfaShield C, det selvrensende (fotokatalyse) overfladeprodukt, der i 2014 var nomineret til Byggeriet Klimapris, er blot ét af vores mange unikke produkter.

Surfa sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder imprægnerings- og renseprodukter af højeste kvalitet.

Vores unikke produkter er baseret på nanoteknologi og biokemi. Den tekniske kvalitet af vores produkter er banebrydende, og produkterne er derudover både brugervenlige og miljørigtige samt appellerer bredt.

Surfa ApS er medlem af Betonelement-Foreningen. Vi er derfor med til at udvikle og præge branchen for betonelementer. Vores engagement i foreningen betyder, at vi samarbejder med nogle af de største producenter af betonelementer på det danske marked, hvor vi sammen arbejder mod at højne sikkerheden og forbedre kvaliteten og produktinnovation.

Surfa var nomineret til Byggeriets Klimapris. Læs mere her

CVR: 38230298 (Surfa ApS)

Læs mere om: 
- ISO-certificeringer
- Standard DS/EN 1504-2 & DS/EN 934-3 normer
- CE Mærkning
- NOx Rapport
- Dokumenter fra Teknologisk Institut

Kontaktformular

Her finder du os

Bavnevej 32, 6580 Vamdrup
70 266 233

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Nordic Fibercement

Fibercement Beklædning fra Nordic Fibercement


Nordic Fibercement er gennemtestede produkter til det Nordiske marked, og kan klare alt fra den danske vinter til de varme sommerdage

FibroTech

Akustikplader og lydisolering fra FibroTech


FibroTech er navnet bag vores akustikplader. FibroTech akustik lofter bliver i sin enkelthed lavet af cement og træuld

Kirkedal Komposit

Komposit Produkter fra Kirkedal Komposit


Kirkedal Komposit er kvalitetsprodukter til terrasse og hegn, som giver dig mulighed for at skabe flotte og vedligeholdelsesfrie løsninger i komposit