Læs seneste nyheder på vores blog her.

Hotel Nimb

Hotel-Nimb-Case

Nimb

Midt I indre København ligger det flotte eksklusive Hotel Nimb, med baghave til Tivoli og genbo til hovedbanegården, kommer man ikke tættere på det pulserende charmerende København.

Hotel Nimb, er indbegrebet for eksklusivitet og er medlem af Small Luxury Hotels.
Hotellet fra 1909, og er i 2008 flot renoveret b.la. Med natursten i alle Hotellets flotte baderum og toiletter samt flotte massive egetræsgulve i alle værelser.

Netop vedligeholdelse af disse arialer er en udfordring, da natursten er særlig modtagelige for fedtstoffer og olie, og dagligt gulvvask på massive trægulve ofte betyder, at gulvet bliver overmættet med sæbe og danner et sæbe lag på toppen, som skidt kan sætte sig i.

SurfaProducts Danmark er stolte over at have lavet disse rense opgaver for hotellet og Facility management selskabet Vision Service. Rense opgaven bestod i at gennembryde fedt, og kalk laget på overfladerne af natursten gulvet, og genskabe det originale udtryk. Men med en overfladebehandling der gør rengøring lettere og holder underlaget flot og uimodtagelig for fedtstoffer.

Trægulvene blev vasket 3-4 gange med SaVon Sæbe og varmt vand som nedbryder sæbe rester og skidt og efterlader overfladen naturlig uden et beskyttende lag.
Gulvene skal 1-2 gange månedlig vaskes med en plejende sæbe der mætter gulvene.
(På foto nr. 16 vises gulvet vasket efter 1 omgang SaVon Sæbe og Varmt vand)

Vil du bruge miljørigtige imprægningerings- og renseprodukter der virker? Så kontakt os. Vi vil gerne hjælpeRelaterede Cases