Læs seneste nyheder på vores blog her.

Den rigtige behandling af Ensilagesiloer – Tjære VS Surfa Syresikring

Indlæg af: In: Uncategorized 23 apr 2019 Kommentarer: 0

At en overfladebehandling på Plansilo elementer er en god ide, er der ingen tvivl om.

For selvom betonen, der benyttes til Plansilo elementer er i topklasse. Er det aggressive miljø de udsættes for, samt den mekaniske slitage ved afskrabning ekstrem hård, for selv den bedste beton.

Det har været almen kendt, at benytte tjære til beskyttelse af disse elementer, da det er et billigt materiale. Derudover er det, i plansiloer med asfaltbund let at behandle sider (Plansilo elementerne) samtidig.

Men tjære holder ikke til afskrabning. Da det er en overfladebehandling – hvilket vil sige, at det ligger i overfladen og kan skrabes af.

Surfa By Treetops har udviklet, Surfa Agro Syresikring.  Denne behandling, kan modstå både de kemiske belastninger som betonen i plansiloer bliver udsat for, samt de mekaniske belastninger.

Surfa Agro Syresikring trænger op til 3 cm ind i beton overfladen, og styrker overfladen med op til 8 gange. Hvilket vil sige, at den mekaniske slitage der kan ske, når en frontlæsser skraber mod plansiloens sider, ikke belaster betonen.

Man kan derfor ikke slide/skrabe betonen eller behandlingen i stykker.

Giv os et kald med din opgave. Om end det er en ældre plansilo eller ny, så kan vi behandle den og sikre dig en stærk modstandsdygtig plansilo.

Kontakt Lasse på telefon 29828388 eller pr. Mail le@treetops.dk

 

Relatede Indlæg